Sabiedriskā pasūtījuma recenzijas

27.01.2020 13:22
Izdrukāt:

2020

Recenzija. Izšķirtspēja. Ar kājām pa mājām. Latvijas Stāsti. Labākai ikdienai. Ēdienkarte. A.Peipiņa. 10.11.2020. 

Recenzija. Novadu ziņas. 2020. gada I pusgads. D.Juškeviča. 30.11.2020. 

Recenzija. Žik. Edžus triki. Brīnumu lāde. Jaunie talanti. Radio TEV Supertētis. G.Apse. 30.11.2020. 

Recenzija. Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu priekšvēlēšanu raidījumi. I.Kozins. 30.11.2020. 

Recenzija. VeseLīga. I.Zviedris. 14.12.2020.

Recenzija. Latgales ciematu stāsti: nezināmais par zināmo. I.Zviedris. 14.12.2020.

Recenzija. Globuss. Kārtības rullis. Kas te tik laikmetīgs. Preses klubs. Vēlais ar Streipu. J.Krēvics. 10.11.2020.

Recenzija. Nekā personīga. TV3 Ziņas. 900 sekundes. Ģ.Kasparāns. 30.11.2020. 

Recenzija. Kur tas suns aprakts? Jautā-Jums. Intervija tumsā. V.Dreijere. 30.11.2020.

Recenzija. Covid-19 aktualitātes Latvijas reģionos. Uz līnijas. Ziņu TOP 5. T.Bikovskis. 30.11.2020.

Recenzija. TV Kurzeme ziņas. Ziņu izlaidums Kurzemes radio ziņas. Nedēļa ceturtdienā. Ko darīt, ja... D.Krejere. 27.11.2020.

Recenzija. Bez Tabu. Ģimenes sarunājas. Mana balss. A.Kažoka. 30.11.2020.

Recenzija. eXi ciemos. Futbolbumbas. O.Jākabsons. 30.11.2020.

Recenzija. Vide mums līdzās. Runā Latgale (Говорит Латгале). Mēs zinām (Mы в курсе). E.Zirnis. 03.12.2020.

Recenzija. Tā dzīvojam. Mājā un sētā. Labākai ikdienai. M.Selecka. 30.11.2020.

Recenzija. Informatīvie materiāli par Covid-19 . R.Vilūns. 30.11.2020.

Recenzija. Такие дела (Takiji Djela). 3+ ziņas. O.Procevska. 30.11.2020.

Recenzija. Novadu ziņas. 2019.g. II pusgads. V.Dreijere. 27.05.2020.

Recenzija. Latvijas stāsti. Ēdienkarte. Nedēļa Latvijā. 2019.g. 2.pusgads. Z.Eniņa. 07.02.2020.

2019

Recenzija. Novadu ziņas. 2019.g. 1.pusgads. D.Juškeviča. 23.12.2019.

Recenzija. Eiropas Parlamenta priekšvēlēšanu raidījumi. 2019. S.Vība. 20.12.2019.

Recenzija. Latvijas stāsti. Ēdienkarte. Nedēļa Latvijā. 2019.g. 1.pusgads. J.Gavars. 20.12.2019.

Recenzija. Preses klubs. Globuss. 2019.g. 1.pusgads. I.Liepiņš. 20.12.2019.

Recenzija. Latgales raidījumi. 2019.g. 2.pusgads. I.Liepiņš. 20.12.2019.

Recenzija. Purvīša balva 2019. L.Rulle. 19.12.2019.

Recenzija. Kas te tik laikmetīgs. 2019.g. L.Rulle. 19.12.2019.

Recenzija. Sportacentrs.com TV 2019.g. 2.pusgads. U.Landmanis. 18.12.2019.

Recenzija. Ko darīt ja... 2019.g. 2.pusgads. I.Veikša. 17.12.2019.

Recenzija. Čučumuižas pasakas. Labākai ikdienai. Tutas lietas. Latviesi.com TV Esmu latvietis. Tikko atgriezušies. 2.sezona. 2019.g. 2.pusgads. H. Petrockis-Petrovskis. 11.12.2019.

Recenzija. Sportacentrs.com TV 2019 1.pusgads. U.Strautmanis. 20.09.2019.

2018

Recenzija. Diaspora. Mēs latvieši - pasaulē. D.Reiznieks 17.12.2018.

Recenzija. Latvijas stāsti Latvijas simtgadei. 100 recepšu Latvijas simtgadei. Nedēļa Latvijā. A.Eižvertiņa 17.12.2018.

Recenzija. Preses klubs. A.Dimants 17.12.2018.

Recenzija. Simtgades raidījumi ReTV. RīgaTV 24. H.Petrockis-Petrovskis 17.12.2018.

Recenzija. Sportacentrs.com TV. A.Poikāns 17.12.2018.

Recenzija. Radio un TV raidījumi Latgalē. D.Juškeviča 15.11.2018.

Recenzija. Priekšvēlēšanu raidījumi. R.Tjarve 15.11.2018.